Manpower koopt zich in bij iSense

Uitzendorganisatie ManpowerGroup heeft een meerderheidsbelang genomen in detacheerder iSense ICT Prosfessionals uit Gouda. Volgens iSense biedt de deelneming de kans om samen met ManpowerGroup de groei te versnellen. De investeerder ziet iSense als een goede aanvulling op de activiteiten van Experis IT, dat onderdeel is van ManpowerGroup. iSense blijft een aparte entiteit en behoudt de eigen bedrijfsnaam.

'Door ons te verbinden aan ManpowerGroup, één van ’s werelds grootste staffing organisaties, zien wij mooie kansen om ook hun klantenbestand te bedienen', licht Vincent Day, managing director van iSense toe.

De managing directors van iSense, Adriënne Warso en Vincent Day blijven verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van iSense dat, zoals gezegd, onder eigen vlag actief blijft. 'Onze werkwijze blijft voor zowel klanten als kandidaten ongewijzigd', verzekert Day. De directeur van ManpowerGroup Nederland, Jilko Andringa, draagt binnen ManpowerGroup de eindverantwoordelijkheid voor de gezamenlijke onderneming.

Adriënne Warso: 'De rol van ict en alles wat daarmee samenhangt, wordt steeds prominenter in de strategie van bedrijven. Daarom is het voor elke organisatie van groot belang dat er geïnvesteerd wordt om de juiste ict-professional op de juiste plek te krijgen. Het samen optrekken met ManpowerGroup maakt het voor ons makkelijker om strategische partnerships aan te gaan met nieuwe organisaties', aldus Warso.

iSense en Experis

iSense is gespecialiseerd in het detacheren van hoogopgeleid ict-personeel. Het heeft vestigingen in Gouda en Eindhoven. Experis Nederland, onderdeel van ManpowerGroup, is actief in de sectoren: engineering, finance, ict en professional management assistance. Het bedrijf heeft vijf kantoren verspreid over verschillende steden in Nederland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-05-15T11:59:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.