Özyenici wordt directeur-IV bij Justitie

Emine Özyenici is met ingang van 1 september 2014 benoemd tot directeur Informatievoorziening bij het ministerie van Veiligheid en Justitie. Özyenici (1971) is sinds januari 2013 werkzaam als senior managing consultant (marktgroep veiligheid, openbaar bestuur en recht) bij Berenschot. Daarvoor was zij onder andere werkzaam bij de Nationale Politie als kwartiermaker Dienst Informatiemanagement (IM) en als manager finance & control, audit en risk management bij het CIO Office en ze was lid van de korpsleiding bij de Regiopolitie Midden- en West-Brabant

Onder de verantwoordelijkheid van het ministerie van Veiligheid en Justitie vallen onder andere de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid, de politie, de Inspectie Veiligheid en Justitie, de Justitiële uitvoeringsdienst Toetsing, Integriteit en Screening (Dienst Justis, de screeningsautoriteit), het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) en het Openbaar Ministerie.

Özyenici begon haar loopbaan als adviseur en accountant bij KPMG. Ze studeerde bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-09-08T15:58:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.