Hein Kiemeney verruilt i3 groep voor SLTN IA

Pand SLTN Inter Access

SLTN Inter Access heeft Hein Kiemeney benoemt tot sales director corporate accounts. In die functie wordt Kiemeney verantwoordelijk voor klanten met 250 tot vijftienhonderd werknemers. Hij maakt de overstap van i3 Groep waar hij in zijn laatste functie actief was als sales director.

Hein Kiemeney neemt de functie over van Eelco Logtenberg, die als commercieel directeur verantwoordelijk wordt voor de verdere groei van de divisie IT Services van SLTN Inter Access. Dat bedrijfsonderdeel bestaat uit managed services en cloud-activiteiten. Volgens de dienstverlener sluiten de benoemingen aan bij de ontwikkelingen in verschillende groeimarkten.

'Kiemeney, die meer dan tien jaar ervaring heeft opgedaan bij de i3 groep, brengt naast veel ervaring een breed netwerk aan relaties en leveranciers met zich mee', licht SLTN toe in een bericht over de benoemingen. Kiemeney rapporteert aan commercieel directeur Harry Degger. 

'Uiteraard betreuren wij het vertrek van Hein Kiemeney. Hij heeft vele jaren met trots en passie gezorgd dat onze organisatie nu staat waar hij staat en hij zal zeker gemist worden. Wij wensen hem dan ook veel succes met zijn vervolg bij SLTN Inter Access', vult Tom Jansen van i3 groep aan.

SLTN Inter Access-ceo Eugene Tuijnman: 'Juist in het corporate account segment zit enorm veel potentie voor ons bedrijf en met de juiste mensen aan het roer kunnen we ons marktaandeel aanzienlijk verder vergroten.' Hij stelt dat veel concurrenten door de snel veranderende marktomstandigheden onvoldoende kunnen inspelen op de vraag uit de markt.

De ict-dienstverlener specialiseert zich op architectuur, integratie- en migratieprojecten, managed services, cloud diensten, application services en detachering. Inter Access maakt sinds oktober 2013 onderdeel uit van SLTN.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-03-25T18:53:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.