COA en IND gunnen ICT-inhuur aan IT-Staffing

Detacheerder IT Staffing is door de Immigratie-en Naturalisatiedienst (IND) en het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) aangewezen als intermediair voor de inhuur van externe ict'ers. De opdracht heeft een contractwaarde van 2,3 miljoen euro. De gunning omvat het leveren en contracteren van ruim honderd externe ict-consultants.

De aanbesteding is uitgevoerd door het Inkoop Uitvoerings Centrum (IUC). Dat heeft namens de Immigratie-en Naturalisatiedienst (IND), het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) en de Dienst terugkeer & Vertrek de opdracht aanbesteed. De raamovereenkomst is ingegaan op 1 april 2015 en heeft een duur van minimaal vier jaar met optie tot verlenging. IT-Staffing werkt al langer samen met IND.

Naast de opdrachten bij IND en COA heeft de detacheerder ook opdrachten binnengesleept bij het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW) en het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB).  Bij die organisaties is het samen met Headfirst en Harvey Nash geselecteerd voor de externe inhuur voor interim management, financieel advies, inkoop, juridisch advies en auditcapaciteit. Die overeenkomst is ingegaan op 1 februari 2015 en heeft een totale looptijd van maximaal vier jaar. 


IT-Staffing uit Nieuwegein maakt onderdeel uit van de Staffing Groep. Naast IT-Staffing, detacheerder van ict-specialisten, bestaat de groep uit IP-Staffing dat gericht is op hr-personeel, juristen, medewerkers in de bancaire en financiële sector en personeel voor marketing- en communicatie-functies. De derde tak, GP-Staffing, bemiddelt voor personeel in de bestuurlijke sector.


 
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-04-17T14:55:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.