Vincent Pang leidt Huawei in West-Europa

Vincent Pang

Het Chinese it-infrastructuurconcern Huawei heeft Vincent Pang benoemd tot president van de divisie West-Europa. In zijn nieuwe rol is Pang verantwoordelijk voor de groei van de commerciële activiteiten en het management in West-Europa, inclusief verkoop, marketing en bedrijfsvoering. Pang was al vice-president van Huawei West-Europa en gaf er leiding aan de afdeling 'Global Sales & Key Accounts'.

Vincent Pang vervangt Kevin Tao, die voorzitter van Huawei West-Europa was sinds het begin van 2011 en een nieuwe positie inneemt op het internationale hoofdkantoor van Huawei in China.

Een van de doelstelling van Pang is om Huawei in West-Europa te laten groeien middels samenwerkingsovereenkomsten met nieuwe Europese partners.

Europa is een belangrijke regio voor Huawei: het is zowel een strategische markt als een wereldwijd kenniscentrum. Huawei heeft op dit moment ruim 9900 medewerkers in Europa en achttien R&D- vestigingen in acht Europese landen.

Pang begon bij Huawei na zijn afstuderen aan de Harbin Institute of Technology in 1999 en heeft sindsdien diverse leidinggevende functies in het bedrijf ingenomen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-04-22T11:58:00.000Z Rik Sanders