Leon Strous en Fons de Breet ontvangen lintje

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Leon Strous uit Helmond en Fons de Breet uit Eindhoven blijken een lintje te hebben ontvangen. Beiden zijn vorige week benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau voor hun vrijwillige inzet als bestuursleden voor ict-beroepsvereniging Ngi-NGN. Daarnaast hebben beiden zich waardevol ingezet voor IFIP, de belangrijkste internationale organisatie van ict-professionals.

Strous is voorzitter van IFIP, de internationale koepelorganisatie van ict-beroepsverenigingen. De Breet speelde namens IFIP een belangrijke rol bij de organisatie van het World Computer Congress in 2012 in Amsterdam. 'Door de enthousiasmerende inbreng en vooral hun intermenselijke houding hebben Leon en Fons buiten Nederland vele deuren geopend en waardevolle resultaten behaald voor de ict'ers in Nederland en in het buitenland', aldus Klaas Brongers, voorzitter van Ngi-NGN.

Brongers heeft in de aanloop naar de lintjesregen beide heren aanbevolen. 'Ik heb de bijdragen van Fons en Leon van nabij mogen meemaken. Beiden hebben op vrijwillige basis en belangeloos in diverse hoedanigheden bijgedragen aan de doelstellingen van onze beroepsvereniging. Zowel op vakinhoudelijk gebied, alsook door de beschikbaarstelling van hun netwerk aan contacten en door het organiseren van werkgroepen, bijeenkomsten en congressen.'

Volgens de voorzitter hebben Strous en De Breet beiden, namens Ngi-NGN, nadrukkelijk de contacten gezocht met diverse organisaties ter ondersteuning van de doelstellingen van de beroepsvereniging. Ook hebben ze de banden aangehaald met andere aanpalende beroepsverenigingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-04-29T11:46:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.