Reinier van Grieken schuift door, René van Stiphout volgt op

Oracle Nederland krijgt nieuwe directeur

René van Stiphout

René van Stiphout

Oracle stelt René van Stiphout (1960) per 1 juni 2015 aan als managing director Nederland en vice president Technology Sales in de Benelux. Hij vervangt daarmee Reinier van Grieken die sinds 2010 leiding heeft gegeven aan de Nederlandse organisatie en de Technology Sales in de Benelux.

Van Stiphout werkt al meer dan vijftien jaar bij Oracle. Hij bekleedde diverse posities binnen de EMEA Applications-organisatie, de laatste zeven jaar fungeerde hij als vice president Sales ERP voor West-Europa. Als managing director wordt Van Stiphout verantwoordelijk voor de lokalisatie van de internationale Oracle-strategie. De managing director zorgt voor de synergie tussen de software-, systems-, en services-teams en brengt het aanbod samen zodat oplossingen volledig worden afgestemd op de wensen en behoeften van de lokale markt.

Reinier van Grieken gaat zich nu volledig richten op zijn nieuwe rol als vice president Sales for Systems voor de Benelux en het Verenigd Koninkrijk. ‘Mijn tijd bij Oracle is tot nu toe geweldig geweest’, vindt Van Grieken. ‘Ik heb de kans gehad om in de Benelux met leuke en getalenteerde professionals te werken. Ik ben dankbaar voor deze kennis en ervaring en kijk uit naar mijn nieuwe functie bij Oracle.’

‘In de afgelopen jaren lag de primaire focus van mijn werk op internationale activiteiten, dus dit is een geweldige kans voor mij om mijn focus te verleggen naar het nationale niveau en fungeren als het aanspreekpunt voor Oracle Nederland’, meent René van Stiphout. ‘Ik zie ernaar uit om de ervaring die ik heb opgedaan in andere landen en industrieën in te zetten in mijn nieuwe rol.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-06-01T08:35:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.