Myler neemt ICT-bemiddelaar Jenrick over

Overname

Personeelsbroker Myler neemt ict-branchegenoot Jenrick uit Culemborg over. Daarmee wil het Utrechtse bedrijf zijn platform voor het zoeken naar en plaatsen van ict-professionals bij organisaties versterken, met name bij de non-profitsector. De acquisitie wordt ondersteund door H2 Equity Partners die begin juni instapte en mede-eigenaar van Myler is geworden. Met hulp van de investeerder wil Myler versneld groeien, onder meer via strategische acquisities.

De participatie van H2, alsmede de overname van Jenrick, is nog onder voorbehoud van goedkeuring van de Autoriteit Consument & Markt.

Ex-directeur Fujitsu Nederland Geo van der Wilk zal als net aangetrokken operationeel directeur van Myler samen met algemeen directeur Toon van Bodegom de integratie van Jenrick ter hand nemen.

Jenrick Nederland werd in 1986 opgericht als zelfstandig kantoor van Jenrick Group UK, in 1967 opgezet door Jenny en Patrick Murphy. In 2008 is Jenrick Nederland verzelfstandigd als bemiddelaar van zelfstandige it-specialisten voor opdrachtgevers. Het bureau bedient zowel profit als non-profit organisaties met werving, contractmanagement en payroll-diensten. Op het kantoor in Culemborg werken 28 medewerkers

Myler is in 2009 opgericht door Achmea en Toon van Bodegom als oplossing voor het contracteren van zelfstandige professionals, met name in de ict-sector. Het bedrijf is ook actief in de financiële dienstverlening, personeelszaken, marketing & communicatie en (project)management. Bij het bedrijf werken momenteel twintig medewerkers. Vorig jaar stapte Achmea als mede-eigenaar uit.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-06-18T10:54:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.