Tortus ICT en Fencer kondigen fusie aan

Dit artikel delen:
Handen

Detacheerder Tortus ICT uit Hilversum en de Amersfoortse ict-dienstverlener Fencer zijn gefuseerd. Beide bedrijven verwachten door de samensmelting hun klanten een breder aanbod ict-diensten te kunnen aanbieden. Fencer en Tortus ICT blijven onder hun eigen naam in de markt opereren. Fencer richt zich binnen deze samenwerking op beheerdiensten, advisering, servicemanagement en projecten. Tortus ICT houdt zich bezig met projectdetachering, interim management en werving & selectie.

De aandelen van beider bedrijven zijn ingebracht in Xiphos BV. In totaal tellen de bedrijven circa negentig medewerkers; de te verwachten omzet in 2015 ligt op zo'n 7,5 miljoen euro. Naast grotere bedrijven uit het midden- en kleinbedrijf bedienen beide bedrijven klanten uit de overheids-, zorg- en non-profitsector.

Tortus ICT bestaat sinds 1998. Het is opgericht door Terry van Schaick en Frank Konijnenbelt. Er werken zo'n vijfenvijftig mensen.

Fencer is in juni 2004 opgericht door Jos Beeloo en Gerard Wouters. Er zijn circa vijfenderig man werkzaam.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-07-08T14:25:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.