Computable zoekt favoriete ICT-werkgevers

Vrouw notitieblok onderzoek vragenlijst

Ict-vaktitel Computable gaat de komende tijd op zoek naar de meest favoriete ict-werkgevers van Nederland. Het gaat hierbij om zowel ict-bedrijven als ict-eindgebruikers. We gaan dit specifiek meten door te kijken naar welke andere organisaties een ict’er de overstap zou willen maken als hij nu die kans of keuze krijgt. Het onderzoekje is volledig anoniem in te vullen.

Ict’ers zijn gewild, dat weten we. Maar ict’ers met een vast dienstverband zijn ook honkvast. Met een veranderende arbeidsmarkt waarin steeds meer ict’ers ervoor kiezen om zelfstandig te gaan of gedetacheerd te worden, is Computable benieuwd wie in de ogen van ict’ers de meeste ideale werkgevers zijn. Die keuze kan divers zijn, want gaat de ict’er voor het geld of juist voor de uitdaging? Gaat hij voor innovatie of juist de goede arbeidsvoorwaarden?

In de Nederlandse ict-markt zijn al deze randvoorwaarden terug te vinden. Maar welke organisatie biedt nu de beste mix van dit alles? Welke organisatie biedt het meest interessante pakket voor ict’ers om de overstap te maken of op z’n minst de overstap te overwegen? Daar is Computable benieuwd naar. Dit hoeven niet alleen ict-bedrijven te zijn, want er zijn ook genoeg organisaties uit verticale markten als de zorg, overheid, het onderwijs, de logistiek of een ander deelsegment waar actief gezocht wordt naar en geworven wordt onder ict’ers.

Stel dat jij nu een keuze zou mogen, of moeten, maken, wat is dan jouw top vijf met organisaties waar jij wel zou willen werken? Let op, dit onderzoekje is niet alleen maar bedoeld voor de actief werkzoekenden! Ook latent werkzoekenden en zelfs dagdromers mogen hieraan meedoen. Wij zijn vooral benieuwd welke organisaties in Nederland geliefd, gewild en/of populair zijn onder ict’ers. Vul daarom nu jouw vijf voorkeuren in. Deelname aan dit onderzoekje duurt slechts één minuut en is anoniem.

Doe nu dit korte onderzoekje!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-08-28T11:51:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.