Claranet benoemt Wiebe Nauta tot directeur Benelux

Wiebe Nauta

Wiebe Nauta is per 1 september aangesteld als algemeen directeur van Claranet Benelux. Naast het algemeen management van het bedrijf krijgt hij ook de taak om verdere groei te realiseren binnen de Benelux-markt. Nauta was de afgelopen jaren operationeel directeur Claranet in Groot-Brittannië.

De nieuwe algemeen directeur van Claranet Benelux beschikt over meer dan vijfentwintig jaar ervaring in de telecommunicatie en it-dienstverlening. Voordat Nauta de overstap naar Claranet maakte, was hij werkzaam als 'service operations director' bij BT Business in Londen. Daarvoor werkte hij bij onder meer bij Colt en KPN.

Claranet is een ambitieuze Engelse ict-dienstverlener die in Europa fors wil groeien. Het bedrijf heeft onder leiding van oprichter/topman Charles Nasser de afgelopen jaren diverse overnames gedaan, waaronder het Britse Star, het Franse Typhon en Grita, het Portugese Echiron, het Nederlandse Novadata en het Spaanse Celingest.

Inmiddels ligt de jaaromzet op ruim 210 miljoen euro en telt het bedrijf zo'n 850 medewerkers. Er zijn vestigingen in zes Europese landen; in Nederland staat een kantoor in Eindhoven en een datacenter in Son.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-08-31T11:07:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.