IT-opleider Fast Lane neemt boedel XTG over

Failliet

Fast Lane Benelux neemt de activiteiten van XTG (voluit Xpert Training Group) over. Deze opleider uit Gouda ging op 6 oktober failliet. De opleidingen van XTG zijn een aanvulling op het opleidingsportfolio van Fast Lane Benelux en zijn gericht op VMware, Citrix, RES Software, Linux en Microsoft. Hoeveel personeelsleden mee kunnen gaan naar Fast Lane Benelux is niet bekend gemaakt.

Fast Lane Benelux is zelf gespecialiseerd in trainingen op het gebied van Cisco, NetApp, IBM, Oracle en Suse Linux en dan met name op de werkgebieden networking, opslag en virtualisatie. Met het XTG-pakket erbij kan de it-opleider verder groeien. Reeds geplande trainingen vinden op de eerder gecommuniceerde data plaats, zodat lopende werkzaamheden en projecten van cursisten niet in het gedrang komen. De partners, klanten en cursisten van XTG worden geïnformeerd, aldus Fast Lane.

Het Duitse bedrijf Fast Lane werd in 1996 opgericht en is in ruim zestig landen vertegenwoordigd. Fast Lane Benelux heeft kantoren en diverse trainingslocaties verspreid over Nederland, België en Luxemburg met het hoofdkantoor in Utrecht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-10-07T10:59:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.