Nova Engineering stapt IT-markt binnen

detachering

Marc Servaes

Nova Engineering start activiteiten in de ict. Het technisch detacheringshuis heeft het onderdeel Nova IT Solutions opgezet en Marc Servaes aangetrokken om het uit te bouwen. De detacheerder merkt dat it een steeds grotere rol speelt binnen technische bedrijven en projecten en wil ook de vraag naar personeel op dit vlak kunnen afdekken. Het gaat onder meer om applicatiebeheerders, ontwikkelaars en it-projectmanagers. Nova IT Solutions opereert vanuit Eindhoven.

Nova Engineering is een detacherings- en werving & selectie-bureau voor technische professionals in maritieme engineering, installatietechniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek, machinebouw, bouwkunde en civiele techniek. Met de toevoeging van Nova IT Solutions wil het detacheringshuis vrijwel alle technische ondersteuning voor klanten kunnen regelen.

Marc Servaes, de aangetrokken manager van dit nieuwe onderdeel, heeft ruime ervaring in de dienstverlening. Hij werkte eerder in verschillende functies bij Getronics, AAC Cosmos, DPA, CIS Group en Siliconhenge ICT.  

Nova Engineering is gevestigd in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Hengelo en is onderdeel van de uitzendgroep Humares. In België opereert Nova Engineering vanuit Hasselt, Antwerpen en Temse.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-10-08T11:22:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.