Avaya krijgt Ronald Rubens als directeur

Avaya, leverancier van unified communications-, contact center- en networking fabric-oplossingen, heeft de Nederlander Ronald Rubens aangesteld als vice president voor de activiteiten in Noord-, Centraal en Oost-Europa. Tevens wordt hij algemeen directeur van Avaya Nederland.

In zijn nieuwe functie gaat Rubens zich toeleggen op het uitbouwen van deze belangrijke Europese regio. Hij zal daartoe klanten van Avaya ondersteunen bij het realiseren van hun digitale transformatiedoelen. ‘Avaya heeft een indrukwekkende evolutie doorgemaakt van hardwareleverancier naar een software- en services-organisatie die de klant centraal stelt’, zegt Rubens. ‘De onderneming onderscheidt zich door een sterke gerichtheid op ontwikkeling en het leveren van steeds weer nieuwe, innovatieve communicatie-oplossingen. Die oplossingen zorgen voor een betere klantervaring, hogere team- en personele productiviteit en snellere netwerkperformance. Avaya heeft de juiste koers gekozen en zelf de voorwaarden geschapen om onze industrie vooruit te helpen. Ik zie ernaar uit om de relaties met onze Europese klanten verder uit te bouwen.’

Rubens heeft ervaring opgedaan op senior-managementniveau bij onder meer telecommunicatiebedrijven en leveranciers van enterprise software. Hij was al eerder bij Avaya werkzaam in leidinggevende posities in sales, strategie en productmanagement in Europa en de Verenigde Staten. Voor zijn terugkeer naar Avaya bekleedde Rubens leidinggevende functies bij leveranciers van cloudtechnologie, waaronder CosmoCom, Thinking Phone Networks en Atlassian. Hij studeerde Elektrotechniek aan de HTS Rotterdam en behaalde een MBA aan New York University in de Verenigde Staten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Ik ben echt ape trots op de mijn lieve papa. Heel veel plezier op je nieuwe bedrijf Ayaya. Maak er iets leuks van.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-11-11T11:58:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.