VisionsConnected re-integreert werkzoekende

Leverancier van videoconferencing-diensten VisionsConnected biedt een re-integratie-traject voor werkzoekenden binnen hun maatschappelijk verantwoord ondernemen-strategie. Op dit moment zijn er meerdere vaste medewerkers in dienst die via dat traject binnen zijn gekomen.

VisionsConnected is een leverancier van videoconferencing diensten uit Amsterdam met vestigingen over de hele wereld. Het bedrijf zet, onder andere via menselijke bemiddeling, videoconferenties op voor bedrijven. Met hun dienstverlening voorkomen ze veel gereis en zijn ze daarmee duurzaam bezig. In zijn zoektocht om ook op andere manieren verantwoord te ondernemen, rolde VisionsConnected een re-integratie-traject uit.

Mensen die bij het UWV terecht zijn gekomen, omdat zij geen baan kunnen vinden en/of omdat zij vanuit een Wajong-traject komen, belanden in een re-integratie-traject. In dat traject worden hen banen aangeboden. Zo komen deze mensen ook bij VisionsConnected terecht. De meesten stromen dan bij de leverancier in als videoconciërge. In deze functie zetten werknemers videoconferenties op tussen klanten uit verschillende landen.

Op dit moment heeft VisionsConnected drie werknemers die via het re-integratie-traject zijn binnengekomen. In het artikel ‘Re-integratie-traject levert gemotiveerde werknemers op’ vertelt oprichter en ceo Raymond Alves meer over het re-integratie-traject. Ook komt het verhaal van Eelco aan bod, die één van de succesvoorbeelden van het traject bij VisionsConnected is.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-11-13T09:18:00.000Z Birgit Bunt


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.