Peter Jansen volgt Snijders op bij Tech Data

Distributeur

Peter Jansen

Per 1 januari 2016 zal Peter Jansen de rol van 'country manager' Tech Data Nederland op zich nemen. Hij vervangt de onlangs afgetreden Henk Snijders. Jansen is de huidige Director van Datech, een van de divisies in Nederland van de Amerikaanse distributeur Tech Data.

Peter Jansen heeft voordat hij bij Tech Data kwam werken diverse managementrollen bekleed bij onder meer Exact, Yonder en Progress. 'Na een jaar met ontzettend veel plezier leiding te hebben gegeven aan Datech, is deze nieuwe uitdaging natuurlijk fantastisch', aldus Jansen. 'Samen met onze partners, inmiddels al meer dan tweehonderd A-merk vendoren, stellen wij alles in het werk om technologie, mensen en organisaties op een moderne en intensievere wijze samen te laten werken.'

Volgens Els Demeester, algemeen directeur Tech Data Benelux, heeft Jansen een 'winnaarsmentaliteit die samen met zijn senioriteit en inmiddels opgedane kennis van Tech Data een belangrijke impuls voor de Nederlandse organisatie is.'

De overstap van Peter Jansen naar Tech Data Nederland gaat gepaard met de benoeming van Jaap Smit als nieuwe Director Datech. Smit is nieuw in de Tech Data organisatie, maar heeft ervaring opgedaan in de it-industrie bij Exact, Progress, MatrixOne, Internet Security Systems en Issue Information Technology.

Henk Snijders kondigde eind oktober aan in goed overleg te vertrekken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-11-19T09:38:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.