Rabobank financiert nieuwe koers Lunatech

MBO handen samenwerking overname

Twee directieleden van Lunatech, te weten Ray Kemp en Nicolas Leroux, hebben succesvol een management buy-out gerealiseerd van Lunatech Labs (Lunatech). Main Corporate Finance heeft de buy-out van de Nederlandse ict-dienstverlener gestructureerd en de financiering gearrangeerd. De financiering is verstrekt door Rabobank.

Kemp en Leroux hebben samen, Michael Pentowski (algemeen directeur) en Peter Kaas (technical partner), uitgekocht. Main Mezzanine Capital is onderdeel van investeringsmaatschappij Main Capital Partners. Het verstrekt achtergestelde leningen (mezzanine-financiering) aan bedrijven. De funding van Main Mazzanine Capital wordt onder andere verzorgd door de eigen aandeelhouders maar ook door vermogende particulieren, family offices en ondernemers. Na de overeenstemming werd de transactie binnen vier weken afgerond. ‘Dankzij de financiering van de bank en mezzanine hebben wij de buy-out kunnen realiseren zonder private equity investeerder. Op deze wijze kunnen wij zelfstandig onze groei realiseren’, aldus Ray Kemp, ceo van Lunatech.

Lunatech is gespecialiseerd in systeemintegratie, aangepaste software implementatie en webapplicaties. Het bedrijf biedt ondersteuning bij iintegratie- en migratieprojecten, waaronder consultancy en het leveren van projectteams van Scala professionals. Lunatech levert diensten aan klanten in Nederland aan Frankrijk, waaronder ING, Alcatel, UPS en Disney.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-12-29T11:11:00.000Z Robin van Wees
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.