Theo Rinsema eerste lid RvC Motion10

Theo Rinsema

Theo Rinsema

Theo Rinsema is de eerste die toetreedt tot de Raad van Commissarissen (RvC) bij Motion10. Hij wordt voorzitter en richt zich op de duurzame groei en ontwikkeling van Motion10. Naast Rinsema zullen nog twee andere personen toetreden tot de RvC, zij gaan zich richten op technologie en finance.

Rinsema was tot voor kort werkzaam als algemeen directeur bij Microsoft West-Europa. Hij zegt over de overstap: ‘We willen een vernieuwende Raad van Commissarissen zijn. Naast het toezicht houden ook vooral een klankbord zijn en actief bijdragen aan de verdere ontwikkeling van Motion10 als toonaangevende Microsoft partner’. Rinsema zal zich binnen Motion10 richten op de duurzame groei en ontwikkeling, de andere twee leden van de RvC zullen zich richten op technologie en finance.

De ceo van Motion10, Daan Scheer, laat weten dat de nieuw op te zetten Raad van Commissarissen het bedrijf de komende jaren moet helpen bij de verdere ontwikkeling. ‘Met Theo Rinsema brengen we een indrukwekkende hoeveelheid kennis en ervaring aan boord. Wij vinden het belangrijk als organisatie om verantwoording af te leggen. Naar mensen dichtbij ons; medewerkers en klanten. En naar mensen verder van ons vandaan; ondernemers, partners en de maatschappij’, aldus Scheer.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-05T11:49:00.000Z Robin van Wees
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.