Michiel Steltman verruilt DHPA voor DINL

Michiel Steltman, directeur van de Dutch Hosting Provider Association (DHPA), is vanaf 1 januari directeur bij Stichting Digitale Infrastructuur Nederland (DINL). Hij gaat de belangen van de Nederlandse digitale infrastructuur sector onder de aandacht brengen. DHPA verwacht de opvolger van Steltman binnenkort bekend te kunnen maken.

Steltman heeft zich de afgelopen vijf jaar voornamelijk bezig gehouden met de Nederlandse hosting- en cloud providers bekend te maken onder het publiek en de beleidsmakers. Ook is hij regelmatig te vinden geweest in vakbladen en landelijke media. Hij zegt de hostingsector met zijn overstap naar DINL niet definitief vaarwel.

Steltman gaat zich als directeur van DINL inzetten voor de verdere ontwikkeling van de Nederlandse digitale infrastructuur. Belangrijke thema’s zijn daarbij de promotie van Nederland als vestigingsplaats voor online diensten, het bijdragen aan goed it-onderwijs en digitale innovatie en het werken aan vertrouwen en informatieveiligheid.

DINL heeft per 1 januari, naast een nieuwe directeur, ook een nieuwe voorzitter aangesteld. Erwin Bleumink vervangt hierbij voormalig voorzitter Jan Willem des Tombe.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-07T15:31:00.000Z Robin van Wees
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.