Mail-Connect haalt een miljoen op bij Newion

Investering groei euro

Het Nederlandse investeringsfonds Newion Investmens investeert een miljoen euro in het Gooische bedrijf Mall-Connect, dat werkt voor ketens als Multi Mall en ECE. Het geld is bedoeld om de groei van het bedrijf te stimuleren. Hierbij treedt Patrick Polak toe tot de raad van commissarissen van Mall-Connect.

Newion investeert in softwarebedrijven in een vroege fase van hun bestaan. Jasper de Vreugt, directeur van Mail-Connect, laat weten dat de bedrijven al, lang voor de investering, veel contact hadden. ‘Dit overtuigde ons van de waarde die Newion gaat hebben bij onze groei in de toekomst’, aldus De Vreugt. Mall-Connect heeft al grote klanten als  het Nederlandse Multi Mall, Atterbury in Zuid Afrika en ECE uit Duitsland. De managing partner van Newion, Patrick Polak, wort lid van de raad van commissarissen van de start-up.

MyDeck

MyDeck, het marketing platform van de start-up Mall-Connect, wordt inmiddels gebruikt door meer dan 25 winkelcentra en vierduizend winkels. Dit meldt De Vreugt, aan Emerce. Winkelcentra kunnen met het platform contact zoeken met mensen die winkelen om hen zo te helpen bij het opbouwen van een database van klanten.

Voorbeelden van de gegevens die worden verzameld zijn; bezoekersaantallen, de winkeltijd van bezoekers, bezoekers frequentie, bezoekers versus anonieme bezoekers en de route van een bepaalde bezoeker met een ‘heat map’. De start-up koppelt winkelcentra aan sociale media, digitale kanalen en slimme technologie. Hierdoor zijn winkelcentra dus beter in staat om demografische- en gedragsmatige patronen te herkennen bij hun klanten. De software van de start-up maakt ook inkomstenstromen inzichtelijk. Prestaties van winkelcentra kunnen hierdoor onderling worden vergeleken. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-12T10:57:00.000Z Robin van Wees
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.