Commissarissen Novisource stappen ook op

De leden van de raad van commissarissen van detacheerder en adviesbureau Novisource stappen op. Juanita van Blokland en Jacques Brulot treden per 1 juni 2016 terug. Dat meldt het beursgenoteerde bedrijf in een persbericht. De reden van het vertrek wordt niet toegelicht.

Eerder lieten de leden van de raad van bestuur, ceo Willem van der Vorm en cfo Bram Schot weten dat ze het bedrijf gaan verlaten. Zij vertrekken ook per 1 juni 2016.

Het is onrustig in de leiding van de detacheerder. Van der Vorm meldde eind februari aan Computable dat aandeelhouders en bestuurders in de clinch liggen over de koers van het bedrijf en benoemingen van leidinggevenden. 

Op 1 juni 2016 zal naar verwachting de Algemene Vergadering van Aandeelhouders plaatsvinden. Op dit moment vinden er verschillende gesprekken plaats met mogelijke kandidaten voor de ontstane vacatures, meldt het bedrijf. Volgens de statuten van het bedrijf uit Nieuwegein worden de leden van de raad van bestuur en de raad van commissarissen benoemd tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-04-08T11:03:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.