Randstad breidt Japanse ICT-activiteiten uit

Uitzendorganisatie Randstad wil de Japanse ict-dienstverlener Careo Group overnemen. Door de aanstaande overname breidt het de activiteiten op het gebied van ict en engineering in de regio Tokyo uit. Careo beschikt over 150 medewerkers die zich richten op ict, technische dienstverlening en administratief werk.

Randstad maakt niet bekend wat het voor Careo neertelt. Door de overname verdubbelt Randstad zijn activiteiten in Japan. Careo detecheert ict-personeel, engineers en administratief medewerkers.

Bestuursvoorzitter Marcel Wiggers, verantwoordelijk voor de Randstad-activiteiten in Japan, meldt dat ict en engineering een belangrijk plek krijgen in de middellange termijnstrategie van Randstad in Japan. Daarbij zijn de activiteiten vooral gericht op Tokyo.

Randstad Japan telt dertienhonderd medewerkers verdeeld over twintig kantoren verspreid over het land. Wereldwijd werken bijna dertigduizend mensen bij randstad.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-10T11:23:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.