Vanad Group organiseert bedrijfsveteranendag

Vanad Group organiseert op 22 juni een bedrijfsveteranendag, voorafgaand aan de Nederlandse Veteranendag op 25 juni. Tijdens deze dag wordt extra aandacht geschonken aan de zeven oorlogsveteranen die bij Vanad werkzaam zijn en worden zij via hun persoonlijke verhalen voorgesteld aan collega’s.

De bedrijfsveteranendag is in het leven geroepen door Vanad Group-oprichter Ad Nederlof. De ict-dienstverlener trad als eerste commerciële organisatie toe tot het programma Onbekende Helden, een non-profit organisatie die arbeidsplaatsen bemiddelt voor militairen die door of na hun missie een posttraumatisch stress-syndroom (PTSS) hebben opgelopen.

‘Als Vanad Group zijn we blij met deze medewerkers. Ik heb de Inspecteur Generaal van de krijgsmacht, luitenant-generaal Bart Hoitink, beloofd meer veteranen aan te trekken en ook andere bedrijven te enthousiasmeren ons voorbeeld te volgen. Ik hoop dat deze bedrijfsveteranendag een bijdrage levert aan dit proces’, meldt Nederlof.

Eremuur

Tijdens de veteranenbijeenkomst op 22 juni zal het eerste exemplaar van het boek ‘Veteranen zijn niet bijzonder, ze hebben iets bijzonders gedaan’ overhandigd worden aan Angelien Eijsink, lid van de Tweede Kamer voor de Pvda en initiatiefnemer van de Veteranenwet. Dit boek bevat de persoonlijke verhalen van de Vanad-veteranen en hoe zij de kennis en expertise, opgedaan tijdens missies dagelijks inzetten binnen de organisatie.

De dagen voorafgaand aan de bedrijfsveteranendag vinden op de Vanad Campus diverse activiteiten plaats. Zo is er de expositie ‘Veteranen toen en nu’, kunnen medewerkers een boodschap achterlaten op een eremuur en worden er witte anjers, het symbool van waardering en respect voor veteranen, uitgedeeld.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-16T11:09:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.