Portbase stelt nieuwe IT-directeur aan

Portbase stelt Peter de Graaf (38) aan als directeur Informatie & Technologie. De organisatie hoopt met zijn aanstelling verder te innoveren en meer waarde aan de community toe te voegen. De Graaf gaat per 1 september 2016 aan de slag en volgt ad-interim it-directeur Willem van Groenland op.

Algemeen directeur Iwan van der Wolf vertelt dat Portbase in de komende periode verder wil innoveren, mede door het aanbieden van dataservices, en hierdoor voor de community nog meer waarde wil toevoegen. 'We hebben daarom de tijd genomen om een goede it-directeur te vinden die de dienstverlening naar een volgend level kan tillen en ervaring heeft met het opbouwen en onderhouden van relaties met uiteenlopende partijen.’

De keuze viel op Peter de Graaf, die per 1 september 2016 aan de slag gaat als it-directeur. Hij heeft ervaring op het gebied van het realiseren en beheren van slimme data- en informatiediensten. Hij verlaat Enexis, waar hij het afgelopen jaar it-directeur was. Daarvoor heeft hij jaren gewerkt bij Stedin. Hier was hij onder meer als it-manager verantwoordelijk voor het innoveren van de it-diensten en ict-infrastructuur.

De Graaf vervangt Willem van Groenland, die in oktober 2015 is aangesteld als ad-interim it-directeur. Hij zette de verdere professionalisering van het bedrijf in en hielp Portbase om een centrale verbinder te worden van maritiem logistieke partijen. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-08-26T08:30:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.