Tools4ever ondersteunt software start-ups

Nieuw initiatief krijgt de naam Seesharp

Tools4ever, de Baarnse specialist op het gebied van identity governance & administration (IGA), heeft een nieuw initiatief opgestart, dat ervaren Microsoft-programmeurs gaat begeleiden bij het opzetten van hun eigen softwarebedrijf. De naam van het 'beleidingsprogramma', is Seesharp.

'Dit is een kans voor softwareontwikkelaars die wel goede ideeën hebben, maar zelf niet de bedrijfsmiddelen en het startkapitaal hebben om een eigen bedrijf te starten', aldus Tjeerd Seinen, sales-en marketingmanager bij Tools4ever. 'Seesharp biedt de ondersteuning die de softwareontwikkelaar nodig heeft, zodat die zich kan focussen op zijn of haar core competentie: software schrijven. Door de teams klein te houden beschikken de start-ups over voldoende slagkracht om snel en adequaat op kansen in de market te reageren.' 

Sinds 1999 ontwikkelt en levert Tools4ever verschillende softwareproducten en consultancydiensten, zoals user provisioning, downstream provisioning, workflowmanagement, selfservice en access governance. Ook is het bedrijf actief op het gebied van wachtwoordmanagement.

Tools4ever is een Nederlands bedrijf met het hoofdkantoor in Nederland (Baarn). Daarnaast zijn er vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, New York en Seattle. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-10-13T09:35:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.