Novisource draagt nieuwe leden RvC voor

Volgende fase in bewogen jaar

Eddy Vermeire (ISDC) en zelfstandige consultants Edwin Groeneveld en Duco Wildeboer worden voorgedragen als leden van de Raad van Commissarissen (RvC) van detacheerder en adviesbureau Novisource. De vorige leden traden in juni van dit jaar af.

Door het aftreden van RvC-leden Jacques Brulot en Juanita van Blokland ontstonden er twee vacatures naast de bestaande vacature die nog niet vervuld was. Tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 29 november zal over de aanstelling van de drie heren worden gestemd. 

Roerige tijden

2016 is tot nu tot een zeer onrustig jaar geweest voor detacheerder en adviesbureau Novisource. Het begon in februari toen ceo Willem van der Vorm en cfo Bram Schot het voor gezien hielden toen een meerderheid van de aandeelhouders het vertrouwen in hen opzegde. Bestuur en aandeelhouders lagen destijds in de clinch over de wijze waarop de activiteiten van het bedrijf de komende jaren worden uitgebouwd.

Een paar maanden later, in juni, stapten de leden van de Raad van Commissarissen op. In diezelfde maand werd Eric Drossaert benoemd tot chief executive officer om de afgetreden Van der Vorm te vervangen. Eind juni moest Patrick Vet, directeur van Novisource-onderdeel Banking & Investments, plaatsmaken voor Roy Vissers. Hij startte tenslotte in september een rechtszaak tegen het bedrijf omdat hij zich bestolen voelt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-10-19T15:55:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.