Novisource heeft nieuwe CEO en CFO

Management bestuur

Philip van Blanken en Peter Specht worden voorgedragen als nieuwe leden van de Raad van Bestuur (RvB) van detacheerder en adviesbureau Novisource. Beiden heren komen over van Nspyre, dat is 2015 is verkocht aan Altran. Van Blanken wordt voorgedragen als chief executive officer (ceo) en Specht zal de functie van chief financial officer op zich nemen.

In februari dit jaar traden de leden van de Raad van Bestuur - Willem van der Vorm (ceo) en Bram Schot (cfo) - af. Dit omdat een meerderheid van de aandeelhouders het vertrouwen in hen had opgezegd. Eric Drossaert werd op 1 juni 2016 benoemd tot interim ceo tot en met 31 januari 2017. Nu wordt Van Blanken voorgedragen als ceo per 1 februari 2017. Drossaert zal dan weer terugtreden als bestuurder. Specht is voorgedragen als chief financial officer en zal die functie vanaf 1 januari 2017 vervullen.

Eerder deze week werden ook drie nieuwe leden van de Raad van Commissarissen (RvC) aangedragen. Deze raad trad namelijk in juni dit jaar af. De nieuwe leden betreffen Eddy Vermeire (ISDC) en zelfstandige consultants Edwin Groeneveld en Duco Wildeboer. Tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 29 november zal over de aanstelling van de vijf heren worden gestemd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-10-21T11:29:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.