Jong IT-talent ontmoet IT-bedrijf op Haags event

Voor het tweede jaar op rij wordt IT Masters gehouden in de Fokker Terminal in Den Haag. Bij het event, dat op 1 december plaatsvindt, zijn er debatten, keynotes en break-outsessies voor jong it-talent.

IT Masters wordt georganiseerd door BNR Nieuwsradio, Het Financieele Dagblad en recruitmentplatform Business Talent Network (BTN). Eén van de belangrijkste onderdelen wordt het IT Mastersdebat, waar bekende namen uit de it-wereld en de media met elkaar discussiëren over de nieuwste innovaties, innovatiesnelheid en privacy. 

Keynotes

De sprekers in Den Haag zijn onder anderen Bastiaan Terhorst (cto WeTransfer), Jip Samhoud (oprichter en mede-eigenaar van de eerste vr-bioscoop), Anneke Keller (head of software development Coolblue), Ben van den Burg (commercieel directeur Triple IT), Ronald Prins (cto Fox-IT) en RTL Nieuws-techverslaggever Bram van Dijk.

Dit jaar hebben onder meer ABN Amro, Capgemini en Ingenico ePayments hun medewerking toegezegd voor break-outsessies.

Net als vorig jaar wint een student een reis naar Silicon Valley. Vorig jaar werd de trip gewonnen door Anthony Doerga, afgestudeerd in business information management aan de Erasmus Universiteit. Studenten die in Doerga's voetsporen willen treden, kunnen zich tot 15 november aanmelden op www.itmasters2016.nl

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-11-10T10:06:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.