Source neemt 50 procent belang in Proud

samenwerking

Arbeidsbemiddelaar Source Group neemt een belang van 50 procent in Proud. Dat heeft het overgenomen van investeerder Value8. Het bedrijf wil dit in de toekomst uitbreiden tot 100 procent.

Proud uit Heemskerk zoekt, selecteert en bemiddelt ict'ers en financiële, commerciële en administratieve professionals. Source, arbeidsbemiddelaar van ict’ers, startte in juni 2015 met een onderzoek voor een mogelijk samenwerking met Proud. De huidige belangname is daarvan het resultaat. De participatie in Proud wordt betaald via een uitgifte van 750.000 aandelen Source Group. Het bedrijf stelt dat het aantal gewone aandelen daardoor toeneemt van 7,7 miljoen tot 8,4 miljoen aandelen.

Source Group wil het belang van 50 procent uitbreiden naar 100 procent. Dat wil het gelijktijdig doen met de voorgenomen fusie met branchegenoot HeadFirst. Die fusie werd in oktober 2015 aangekondigd. Later dat jaar werd bekend dat het fusieproces is vertraagd tot het eerste kwartaal van 2016.

Source Group matcht zzp-ers, freelancers en professionals met een ict achtergrond. Het claimt maandelijks de uurverwerking van tweeduizend professionals te verzorgen. Het beschikt over kantoren in Nederland (Culemborg), België (Diegem) en Luxemburg.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-12-05T10:19:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.