Detron benoemt Bas van Kaam tot techmanager

Bas van Kaam

Het Veenendaalse Detron benoemt Bas van Kaam (38) tot technisch manager (technical officer). Dat is een nieuwe functie binnen het bedrijf. Van Kaam was sinds 2014 werkzaam bij de detacheringstak van de ict-dienstverlener in de rol van managementconsultant.

Sinds januari 2017 is Van Kaam aangesteld als technisch manager. In die rol adviseert hij over technologische trends, marktontwikkelingen, strategische partnerships, producten en technologieën en de daarvoor benodigde kennis- en productontwikkeling binnen het bedrijf. Daarnaast blijft hij actief in de zogenaamde Technology Board van Detron. Dat is een team dat zich bezighoudt met de huidige en toekomstige trends in het ict-landschap en de gevolgen daarvan voor de ict-dienstverlener en zijn klanten.

‘Als technology officer heb ik nu een soort van dubbelrol binnen de Technology Board’, vertelt hij. ‘Voor mijn aanstelling was ik één van de architecten binnen dat team. Dat zal ook zo blijven. Daarnaast zal ik vanuit mijn nieuwe rol gaandeweg het voorzitterschap overnemen, een meer faciliterende rol.’ Naast zijn werkzaamheden voor Detron, blogt de technisch manager op zijn eigen website. Hij is van plan om dit te blijven doen, al zal dit in de komende weken of maanden in mindere mate gebeuren. ‘Wat dat betreft heb ik het geluk gehad om van mijn hobby mijn werk te kunnen maken’.

Van Kaam werkt sinds oktober 2014 bij Detron Detachering als managementconsultant. Naast zijn rol als adviseur rondom it-vragen, organiseerde hij (internationale) evenementen en was hij nauw betrokken bij de opzet en inrichting van FlexProjects, een it-projecten-club binnen Detron Detachering.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-01-20T09:49:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.