Computable geeft 2 kaarten IT Diamonds weg

Tickets

It-recruitmentbureau Computer Futures organiseert op dinsdag 7 februari 2017 voor de tweede keer het ‘IT Diamonds’-evenement. Ict-vaktitel Computable is mediapartner van dit event en mag twee vrijkaarten weggeven aan vrouwelijke lezers. Lees hier hoe je kans maakt om deze dag gratis bij te wonen!

Tijdens de netwerkdag staat het thema ‘Talent Leadership in the Digital Age’ centraal. Drie sprekers geven hun visie op dit thema. Zo deelt Janneke Niessen, cio bij Improve Digital, haar belangrijkste lessen om succesvol te ondernemen in de techsector, gaat Frank van Nistelrooij, vice president van Shell Global Business Unit, in op de uitdagingen met betrekking tot diversiteit en spreekt voormalig hockeyster Kim Lammers over tegenslagen, samenwerken en het inspireren van elkaar.

Vrijkaarten

Computable mag als mediapartner van het event twee vrijkaarten (t.w.v. 150 euro) weggeven aan zijn (vrouwelijke) websitebezoekers. Hier is wel een leuke opdracht aan verbonden. Laat uiterlijk donderdag 26 januari 2017 10.00 uur in een e-mail weten welke vraag je aan welke spreker zou willen stellen. Het volledige programma van IT Diamonds vind je op de website. De twee vrouwen met de leukste vragen worden beloond met een vrijkaart.

Expertverslag

Vorig jaar was de eerste editie van IT Diamonds. Jeannine Peek sprak over haar eigen carrière en hoe ze algemeen directeur bij Dell is geworden. Daarnaast deelde ze tips voor vrouwen die ook de ambitie hebben om managementfuncties te bekleden binnen de ict-branche.

Computable was tijdens deze dag aanwezig en maakte een verslag. Ook dit jaar wordt er verslag gemaakt over de dag. Ditmaal door een aantal (vrouwelijke) Computable-experts. Houd hiervoor de website in de gaten!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-01-24T10:40:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.