Metri versterkt directie met Martin Schoonheim

Martin Schoonheim

Metri, advieskantoor voor benchmarking, sourcing en governance uit Schiphol-Rijk, heeft ter versterking van de directie Martin Schoonheim als nieuwe directeur aangetrokken. Met zijn benoeming verwacht Metri zijn groeiambities te kunnen realiseren. Schoonheim, die op 1 maart begint, komt van Hewlett Packard Enterprise (HPE) vandaan.

De 49-jarige Schoonheim brengt ruim vijfentwintig jaar management- en verkoopervaring in de it-sector met zich mee. Hij werkte eerder bij HP, Getronics en VCD Automatisering. In zijn vorige functie als director Business Development bij HP maakte hij deel uit van het Nederlandse managementteam. Schoonheim was er verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van nationale en internationale (sourcing)deals en gaf leiding aan toonaangevende bidteams bij grote opdrachtgevers.

Schoonheim heeft eerder met Metri gewerkt; hij ziet volop mogelijkheden voor verdere groei. 'De markt is op dit moment aan grote veranderingen onderhevig', zegt hij. 'Klantorganisaties willen toegesneden oplossingen waarin ook de public cloud sterk opkomt.' Daar liggen volgens hem kansen voor Metri, omdat zowel de sourcing providers als klanten willen weten waar ze staan en welke keuzes zij moeten maken.

Naast de benchmarking-activiteiten ziet Metri de afgelopen tijd vraag naar advies over sourcing-vraagstukken en governance sterk toenemen. 'Door veranderend klantgedrag en het succesvol doorbreken van nieuwe businessmodellen hebben veel organisaties volop plannen om hun digitale dienstverlening te verbeteren, stelt Paul Cornelisse, director Metri. 'Martin Schoonheim kan als geen ander de combinatie maken hoe je met sourcing succesvol die sprong naar de toekomst kunt maken.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-02T17:37:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.