Wilco van Bezooijen nieuwe CEO Veenman

De opvolger van oud Veenman-ceo Dirk Olivier is bekend. Wilco van Bezooijen is de nieuwe managing director van de printing en documentspecialist uit Rotterdam. Dit maakt hij bekend via LinkedIn. De kersverse directeur is deze maand van start gegaan. Hij was eerder werkzaam bij Xerox, Topclick, Lenovo, Nashuatec, Ricoh en Kyocera Mita Nederland. Bij deze bedrijven was hij verantwoordelijk voor het kanaal.

De nieuwe Veenman-directeur was eerder algemeen landenmanager voor de Nederlandse divisie van de Xerox European Channels Group (ECG). In deze functie bouwde hij de indirecte verkoopstrategie in de verschillende marktsegmenten uit en was hij verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe partners. Tevens was hij eigenaar en managing director van Ricoh Document Center Midden Nederland. Van Bezooijen is zijn loopbaan begin jaren negentig gestart als verkoper bij Xerox.

Dirk Olivier

Begin februari maakte Dirk Olivier bekend Veenman te verlaten. Dit deed hij in een mail aan relaties. Olivier gaf ruim drie jaar leiding aan het van oorsprong printing-concern, dat de afgelopen jaren transformeerde naar een specialist in digitalisering. Deze maand draagt hij nog zaken over en vanaf 1 maart 2017 trekt hij definitief de deur achter zich dicht bij Veenman.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-20T15:09:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.