Infradata benoemt Erwin Hemmen tot directeur

Erwin Hemmen

Erwin Hemmen

Erwin Hemmen maakt per 1 april 2017 de overstap van Eurofiber naar Infradata in Leiden, waar hij als algemeen directeur verantwoordelijk zal zijn voor de Nederlandse markt. Huidige managing director Henk Buurman stapt op; over het vertrek zijn geen details bekend gemaakt.

Hemmen was de afgelopen jaren werkzaam bij Eurofiber als directeur sales & partner sales. Hij wordt opgevolgd door Jan Willem de Vries, die sinds 2015 nauw betrokken is bij de inrichting van de nieuwe verkooporganisatie aldaar.

Voor Eurofiber heeft Hemmen onder meer directiefuncties bekleed bij KPN en Essent en was mede partner en aandeelhouder van The AccelarationGroup. Als algemeen directeur van Infradata Nederland gaat hij zich bezighouden met de strategische, tactische en operationele gang van zaken bij het bedrijf. Tot zijn taken behoort het ontwikkelen en uitbouwen van de groeistrategie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-29T14:12:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.