Statutaire directie voor VX Company Managed Services

Manager

Frank van Poelgeest en Roland Deters zijn benoemd als statutair directeuren van VX Company Managed Services BV. Zij waren al titulair directeur, maar zijn nu ook formeel - vastgelegd bij de Kamer van Koophandel - bestuurder van de onderneming. Zij zullen ook participeren in de onderneming.

Volgens moederbedrijf VX Company heeft VX Company Managed Services de afgelopen jaren een stevige positie verworven in zijn marktsegment: kantoorautomatisering voor bedrijven met vijfentwintig tot vijfhonderd werkplekken. Het bedrijf wil deze positie de komende jaren verder uitbouwen. De formele benoeming onderstreept deze ambitie.  

VX Company Groep, met het hoofdkantoor in Baarn, is een it-dienstverlener, gespecialiseerd in applicatieontwikkeling, data-analyses, forensische analyse en beheerdiensten. Het bedrijf bestaat uit diverse vennootschappen: VX Company IT Services, VX Company Forensic Analytics, VX Company Managed Services, Anchormen, Amici IT en Arlande.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-21T10:14:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.