BTG prijst Eric Overvoorde als beste ICT-manager

award

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) benoemt Eric Overvoorde van Royal HaskoningDHV tot beste ict/telecommanager van 2017. De jury prijst hem om de manier waarop hij een digitale transformatie binnen zijn organisatie heeft doorgevoerd. De prijs werd op 8 juni uitgereikt tijdens het BTG Business Event in Noordwijk.

BTG reikt jaarlijks prijzen uit aan ict- en telecommanagers die ‘innovatieve projecten hebben geleid op het gebied van communicatietechnologie’. Dit jaar waren de finalisten Eric Overvoorde (cio bij Royal HaskoningDHV), Aernout van der Bend (algemeen directeur bij NGinfra) en Onno Muchall (manager bij Kennis- en exploitatiecentrum Officiële Overheidspublicaties).

Overvoorde gaat er met de titel vandoor. Als cio voert hij een digitale transformatie binnen het bedrijf door. Dat gebeurt op het gebied van digitaal tekenen, 3D-printing en het realtime uitwisselen van data. Juryvoorzitter Hessel Dikkers, cio van NS, vertelt dat de jury onder de indruk is van hoe hij een digitale stempel heeft weten te drukken op het bedrijf. ‘Hij denkt vanuit partnerships en bewijst dat digitaal de motor is voor groei. Stilstaan is geen optie.’

Young professional-award

Naast de titel beste ict/telecom-manager van 2017, reikt BTG ook een prijs uit voor de beste young professional. Deze titel gaat naar Salim Hadri, innovator en eigenaar van Milvum. Zijn bedrijf levert een innovatielab om problemen op de werkvloer op te lossen met behulp van slimme apps.

Dikkers: ‘Hadri overtuigde de jury met zijn bevlogenheid, visie en de wijze waarop hij zijn persoonlijke groei aan laat sluiten bij het commerciële succes van zijn organisatie.’

BTG

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt sinds 1986 de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen die op grote schaal gebruikmaken van bedrijfscommunicatie. De vereniging telt ruim 180 leden binnen zowel het bedrijfsleven als de overheid. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-12T11:07:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.