RightBrains zoekt vrouwelijk talent

Studenten en young professionals in digitale werkveld

Vlog

RightBrains zoekt het vrouwelijke digitale talent van het jaar. Vrouwelijke studenten en young professionals worden in een blog en vlog-wedstrijd uitgedaagd om te vertellen over hun ervaringen in het digitale werkveld. Daarmee maken zij kans op de titel Digitaal Talent van het Jaar. Bovendien ontvangt de winnares een iPhone 7. RightBrains maakt de winnaar op 31 oktober bekend.

RightBrains wil jonge talentvolle vrouwen, die aan het begin van hun studie of carrière staan, inspireren en voorbereiden op een digitale toekomst. Om dit te bewerkstelligen, heeft de organisatie een wedstrijd voor het digitale talent van het jaar in het leven geroepen. In die wedstrijd daagt het vrouwelijke studenten en jonge professionals uit op om te bloggen of vloggen over hun ervaring in het digitale werkveld. Dit kan gaan over een studiekeuze of de start van hun carrière. De blogs en vlogs kunnen ingediend worden via de Facebook-pagina van RightBrains.

De winnares van de wedstrijd ontvangt, naast de titel Digitaal Talent van het Jaar, een iPhone 7. De jury maakt de winnares op 31 oktober bekend. Alle deelnemers krijgen een gratis toegangskaart voor CIAO in One Day 2017, een netwerkevenement waarbij vrouwen in het digitale werkveld elkaar ontmoeten. Het event vindt plaats op 31 oktober in Utrecht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-21T13:13:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.