VNSG kiest Jan-Willem van der Meere als voorzitter

Jan-Willem van der Meere

Tijdens een extra algemene ledenvergadering van de Vereniging voor Nederlandstalige SAP Gebruikers (VNSG) is Jan-Willem van der Meere gekozen tot de nieuwe voorzitter van de gebruikersvereniging. Hij volgt hiermee Astrid Zwiers op, die deze rol vanaf 2013 heeft vervuld. Van der Meere maakt sinds 2015 deel uit van het bestuur van de VNSG en was verantwoordelijk voor Internationale Samenwerking.

De 49-jarige Jan-Willem van der Meere heeft een master in Business Econometrics en is met zijn logistieke achtergrond sinds 1997 werkzaam binnen het SAP-domein. Eerst als SAP-consultant bij Hill’s Pet Nutrition en later bij Perfetti Van Melle, waar hij in 2001 manager van de SAP-servicedesk werd. In 2007 werd hij daar benoemd tot regionale it-manager. Sinds augustus 2015 is hij it-directeur bij Lamb Weston/Meijer, een producent van diepvriesaardappelproducten.

Naast Jan-Willem van der Meere is ook Arnoud Roebers (Rabobank) toegetreden tot het bestuur voor de portefeuille Focusgroepen & Communities.

De Vereniging Nederlandstalige SAP gebruikers (VNSG) is sinds 1988 een platform voor SAP-gebruikers in Nederland en Vlaanderen. De vereniging heeft dertig focusgroepen, een eigen website, een magazine en diverse nieuwsbrieven. Ook worden er themadagen, webinars, bijeenkomsten en een jaarlijks congres georganiseerd. De VNSG is de oudste SAP-gebruikersvereniging en telt 750 aangesloten organisaties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-28T11:47:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.