Testpeople start development detacherings-tak

Naast Agile-detachering Valueminds nu ook Codepeople

Werven

De Bredase softwaretester Testpeople start een tweede zusterorganisatie: Codepeople. Dat is een detacheerder voor softwareontwikkelaars. Het focust zich op developers die een volgende stap in hun it-carrière willen zetten, maar niet willen freelancen. De onderneming moet in de komende jaren doorgroeien naar zo’n 25 medewerkers.

Codepeople richt zich vooral op softwareontwikkelaars die een volgende stap willen zetten in hun it-carrière, maar niet willen freelancen. ‘Wel bieden wij de voordelen en vrijheden van freelancen. Onze medewerkers zijn vrij om zelf opdrachten te kiezen en de richting te bepalen waarin zij willen groeien’, aldus mede-eigenaar Aldo Lufting.

Valueminds

Testpeople is in 2008 opgericht en telt dertig medewerkers. In januari dit jaar richtte het bedrijf zijn eerste zusteronderneming op. Dat bedrijf, met de naam Valueminds, richt zich op het detacheren van Agile-specialisten en is genomineerd voor de Computable Award Detacheerder van het jaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-09-05T09:05:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.