Managed hosting door True

Reorganisatie Telegraaf Media Groep raakt ict'ers

Ontslagen

Het Belgische Mediahuis, de nieuwe eigenaar van de Telegraaf Media Groep (TMG), kondigt een reorganisatie aan. Daarbij vervallen er de komende jaren naar verwachting ongeveer 150 banen bij TMG. Het gaat deels om overbodig geworden staffuncties doordat er organisatorisch afdelingen van TMG worden samengevoegd met die van het Mediahuis Daar zitten ook ict-functies tussen. Hoeveel ict'ers moeten afvloeien is nog niet bekend.

TMG, dat last heeft van afnemende advertentie- en abonnementinkomsten, streeft er naar het aantal gedwongen ontslagen zoveel mogelijk te beperken. Daarnaast wil het mediaconcern door de nauwe samenwerking met het Mediahuis synergievoordelen behalen op het gebied van ict, inkoop en drukwerk. Mediahuis is tevens eigenaar van NRC Handelsblad.

TMG bestaat naast ochtendblad De Telegraaf uit onder andere gratis krant Metro, een aantal regionale dagbladen, websites als Dumpert, Geenstijl en Gaspedaal en - via een strategische samenwerking met Talpa - de landelijke radiozenders Sky Radio, Radio Veronica, Radio 538 en Radio 10. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.