The Future Group verwelkomt nieuwe directie

carriere

Operationeel directeur Ruud Verhagen en manager Jeroen Zomers vormen de nieuwe tweekoppige directie van ict-ondernemerscollectief The Future Group (TFG). Verhagen wordt algemeen directeur, terwijl Zomers de functie van operationeel directeur van hem overneemt. Ze volgen Pascal de Koning en Bart Timmer, oprichters van The Future Group, op. Beiden blijven als aandeelhouders betrokken bij het ondernemerscollectief dat zij in 2000 samen met John Ewbank zijn gestart.

Timmer: ‘De belangrijkste opdracht voor de nieuwe directie is het verder bouwen aan sociale en technologische innovatie.’ Ook voor Verhagen en Zomers is de lijn helder: ‘Kwalitatieve groei is en blijft het belangrijkste speerpunt voor The Future Group. Alleen de beste specialisten kunnen participeren in ons ondernemerscollectief; zij zijn koplopers in nieuwe technologische ontwikkelingen.’

The Future Group heeft de ambitie om de komende jaren zijn kennishuis nog sterker neer te zetten aan het technologische marktfront. Het jaar 2017 werd afgesloten met een omzet van 35 miljoen euro, volgens de organisatie een omzetstijging van circa 20 procent ten opzichte van een jaar eerder.

TFG startte zijn eerste maatschap als ict-dienstverlener in 2000 en telt anno 2018 zestien autonome maatschappen. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-01-15T11:34:00.000Z Christel Dieleman