Investeerder Inflexion neemt Calco over

ICT-opleiding

It-detacheerder Calco is ingelijfd door de Britse investeerdersgroep Inflexion. Calco maakt vanaf nu onderdeel uit van het Inflexion-portfolio. De investeerders hebben een meerderheid van de aandelen verkregen middels een management-buyout. Het overnamebedrag is niet bekendgemaakt.

John Hartz, managing partner van Inflexion: ’We kennen de sector waarin Calco opereert zeer goed en Calco profiteert als marktleider met zijn klantenbasis van een groeiende markt.’

Tweede vestiging

Calco uit Maarssen, opgericht in 2004, is specifiek gericht op het leveren van junior professionals aan klanten die voornamelijk opereren in de financiële en verzekeringssector, zoals grote banken en verzekeraars. Tegenwoordig richt het bedrijf zich ook op andere markten waaronder telecom, energie, logistieke dienstverlening en de gezondheidszorg.

De it-detacheerder leidt jonge talenten op tot it-professional, ongeacht hun studieachtergrond. Er werken zo’n 475 mensen bij het bedrijf, dat een tweede vestiging opent in Frankfurt. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-02-05T11:57:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.