5square neemt belang in Floyd & Hamilton

samenwerking

Investeringsmaatschappij 5square uit Laren neemt een minderheidsbelang in Floyd & Hamilton. Dat Amsterdamse techbedrijf levert recruitmentwebsites en -tools. Met de niet gespecificeerde investering wil het bedrijf de groei in Nederland versnellen en internationaal op de kaart gezet worden.

Floyd & Hamilton, opgericht in 2010 door Ramses Serno en Karlien Donders, bouwt en beheert recruitmentwebsites. Daarnaast biedt het recruitmenttools om zowel het wervingsproces als het selectieproces efficiënter en effectiever te maken. Het zegt onder meer Coolblue, De Bijenkorf, Essent, Binck Bank, Eyewish, de Nationale Postcode Loterij, Intertrust Group, Intertoys en Pearle tot zijn klantenbestand te rekenen.

‘We groeien hard. In 2017 vonden 1,1 miljoen sollicitanten via onze recruitmentwebsite hun weg naar een nieuwe baan. In 2016 waren dat er nog vijfhonderdduizend’, aldus Serno, algemeen directeur van Floyd & Hamilton.

‘Om het groeitempo te kunnen blijven volhouden en om in andere landen versneld posities op te kunnen bouwen, is een verdere uitbouw over de volle breedte van het bedrijf noodzakelijk', vervolgt hij. Volgens hem maakt de investering van 5square dit mogelijk en is dit een logische vervolgstap. Er worden geen financiële details bekend gemaakt over de investering in Floyd & Hamilton.

5square, opgericht in 2004, uit Laren investeert in techbedrijven in de Benelux die internationaal willen groeien. De investeringen variëren tussen de één en tien miljoen euro. Het investeerde eerder in onder meer Paazl, Five Degrees, SO Connect (voorheen So Wifi), Snappet, Avion, en CloudSuite.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-02-23T09:33:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.