Cliënt ICT Groep neemt IT Profile over

Overgenomen recruiter blijft onder eigen naam actief

Aanbieder van tijdelijk ict-personeel, Cliënt ICT Groep, heeft per 1 maart 2018 werving- en selectiebureau voor ict-personeel met een vast contract, IT Profile, overgenomen. Dat maken beide bedrijven bekend in een persbericht. Door die overname verbreedt Cliënt ICT Groep zijn activiteiten. Er is niet gemeld welk bedrag Cliënt ICT Groep voor IT Profile heeft betaald.

De Cliënt ICT Groep licht wel toe: 'De enorme behoefte op de arbeidsmarkt naar gekwalificeerd ict-personeel zorgt ervoor dat we ons moeten versterken.' De overname past volgens de koper bij hun strategie om zowel aan de vraag naar flexibele als structurele ict-krachten te voldoen.

De activiteiten van IT Profile worden onder die naam voortgezet, maar vallen voortaan onder de Cliënt ICT Group. Dat bedrijf heeft naast een vestiging in Veldhoven, (ook de vestigingsplaats van IT Profile) ook kantoren in Weert en Apeldoorn en telt ongeveer honderd ict'ers.

IT Profile vond in de afgelopen twaalf jaar van zijn bestaan voor ruim 550 ict-professionals een nieuwe baan. Cliënt ICT Group levert sinds 1995 tijdelijk ict-personeel aan onder meer gemeenten, zorginstellingen en bedrijven in de vrijetijdssector. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-03-19T15:59:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.