Afzwaaiend KPN'er Eelco Blok naar Reggeborgh

Eelco Blok

Eelco Blok

Vertrekkend ceo van KPN Eelco Blok treedt in dienst bij Reggeborgh. Hij wordt per medio mei onderdeel van de directie van het investeringsbedrijf. Blok vertrekt na twaalf jaar bij KPN, waar hij wordt opgevolgd door Maximo Ibarra.

Opvallend hierbij is dat KPN onder leiding van Blok het glasvezelbedrijf Reggefiber volledig overnam van Reggeborgh. In eerste instantie ging het in 2012 om de drie partijen Edutel, XMS en Concepts ICT. Later is daar KickXL aan toegevoegd. In datzelfde jaar verleende de NMA ook zijn goedkeuring aan de overname van glasvezeldienstverlener Lijbrandt en Reggefiber Wholesale door KPN. In 2014 nam KPN Reggefiber volledig over.

Reggefiber is opgericht in 2005 door Reggeborgh en is gespecialiseerd in de aanleg en exploitatie van glasvezelnetwerken. Het bedrijf was eerder een joint venture tussen KPN en Reggeborgh. Deze laatste partij, het investeringsvehikel van de familie Wessels van het Twentse bouwbedrijf Volker Wessels, was ook deels eigenaar van glasvezelbedrijf Eurofiber dat in 2015 voor een recordbedrag van 875 miljoen euro is verkocht aan het Franse Antin Infrastructure Partners.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-03-20T10:43:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.