Pien Oosterman is nieuwe Levi9-directeur

Pien Oosterman zwaait sinds kort de scepter bij Levi9.

Pien Oosterman (44 jaar) is per 1 april actief als algemeen directeur van Levi9. Zij kwam ruim een jaar geleden in dienst bij de Amsterdamse it-dienstverlener als commercieel directeur en neemt het stokje als algemeen directeur over van Paul Schuyt. Hij legt na negen jaar deze functie neer, maar blijft nog bij Levi9 betrokken als adviseur.

Oosterman werkt ruim twintig jaar in de it-dienstverlening. In het afgelopen jaar was zij werkzaam bij Levi9 als commercieel-directeur. Daarvoor was zij onder meer vier jaar werkzaam bij Sogeti als verkoop-directeur en eenzelfde termijn bij ING als head of procurement.

Debby Jansen is binnen Levi9 aangesteld als opvolgster van Oosterman. Zij was de afgelopen twee jaar directeur van Capgemini Academy. In totaal was ze ruim elf jaar werkzaam in diverse rollen bij het consultancybedrijf.

Levi9 ontwerpt, ontwikkelt en onderhoudt software. Het heeft zo'n negenhonderd medewerkers in dienst verspreid over kantoren in Amsterdam (hoofdkantoor), Oekraïne (Kiev en Lviv), Roemenië (lasi) en Servië (Belgrado, Novi Sad en Zrenjanin). Levi9 werkt onder andere voor Tele2, Wehkamp, Holland Casino, Tom Tom, Exact, Bol.com en Talpa.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-04-10T08:00:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.