Managed hosting door True

Staffing Groep lijft People4office in

samenwerking

De Staffing Groep, bekend van onder meer it-personeelsmakelaar IT-Staffing, heeft wervingsspecialist People4office uit Amsterdam overgenomen. De activiteiten van People4Office worden voortgezet onder dezelfde naam. Daarmee wordt People4Office het vierde merk van de Staffing Groep.

De Staffing Groep is gespecialiseerd in werving, contractbeheer en ondersteuning van interim professionals, terwijl People4Office voorziet in uitbestedingsdiensten op een breed gebied van personeelszaken, waaronder talentwerving.

De Staffing Groep is gevestigd in Nieuwegein en is in de markt actief met zijn labels IT-Staffing, IP-Staffing en GP-Staffing. Bij het bedrijf uit Nieuwegein werken circa honderd medewerkers. People4office is gevestigd in Amsterdam en Eindhoven en heeft twintig medewerkers in vaste dienst.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-08T23:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.