Nederlandse it-ondernemers gaan Digital Down Under

It-branche mag innovatie-roadmap inkleuren

Handelsroute.nl organiseert in samenwerking met het Nederlands Consulaat in Sydney en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) een factfinding-missie naar Sydney, Australië. De expeditie vindt van 14 t/m 19 oktober plaats en schenkt Nederlandse it-ondernemers de kans hun digitale oplossingen down under aan te bieden.

Australië is druk bezig om de innovatie-roadmap voor de komende jaren uit te stippelen. Omdat de weg ernaartoe alle gelegenheid biedt aan bedrijven die thuis zijn in digitale oplossingen op het gebied van logistiek, marketing, eHealth en infrastructuur, staat een zogeheten factfinding-missie op het programmma. Het initiatief komt van Handelsroute.nl en is uitermate geschikt voor it-ondernemers die hun onderneming internationaal willen laten groeien.

Het programma zal bestaan uit bedrijfsbezoeken, netwerkdiners, een University tech incubator visit en individuele meetings. Tijdens de missie staat de stad Sydney centraal, omdat zich daar de grote concentratie it-bedrijven en de levendige startup-community bevinden. De meeste hoofdkantoren bevinden zich ook in deze regio.

Ambitie

Handelsroute.nl organiseert handelsreizen, studietrips, evenementen en matchmaking voor ondernemers met ambitie. Meer informatie is te vinden op de website van Handelsroute.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-03T15:38:00.000Z Cees Visser
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.