Jasper Snijder nieuwe directeur bij E-office

Jasper Snijder

Ict-dienstverlener E-office heeft een nieuwe algemeen directeur aangesteld. Jasper Snijder neemt het stokje over van Roland Hameeteman, die het bedrijf in 1991 oprichtte samen met een compagnon.

Jasper Snijder werkte de afgelopen vijftien jaar bij telecombedrijf KPN. Daar was hij de laatste jaren 'executive vice president' New Business.

Onder aanvoering van Snijder wil E-office zijn bedrijfsvoering uitbouwen. De onderneming adviseert organisaties bij de digitalisering van processen en werkplekken. Daarvoor gebruikt het bedrijf tegenwoordig voornamelijk cloudtechnologie van Microsoft (Azure en Office 365) en IBM (Watson).

Mede-oprichter Hameeteman blijft bij het Houtense bedrijf betrokken als adviseur. Hij legt zich toe op de ontwikkeling van een multidisciplinair netwerk van ondernemingen. E-office heeft nu al twee zusterbedrijven: Blaud voor device management en app-ontwikkeling, en adviesbureau Work21.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-03T10:34:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.