Fox-IT kiest drie extra bestuurders voor groeiplan

Directie securityleverancier telt nu vijf leden

Securityleverancier Fox-IT heeft zijn bedrijfsstructuur veranderd en telt nu drie divisies. In het verlengde daarvan zijn drie directeuren benoemd. Christian Prickaerts is benoemd tot directeur managed services, Jurgen Delfos tot directeur crypto en Joost Reijne tot directeur professional services. Samen met managing director Erik Ploegmakers en coo Jeremy Butcher vormen zij de directie.

‘We groeien erg hard en dit is het moment om onze organisatie beter op deze groei aan te sluiten. Met de divisies Managed Services, Professional Services en Crypto stroomlijnen we onze dienstverlening, zodat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. We zijn hierdoor in staat om samen met NCC Group onze internationale groei en ambities te verwezenlijken’ zegt Erik Ploegmakers, managing director van Fox-IT.

De drie nieuwe directeuren

Christian Prickaerts (43) is benoemd tot directeur managed services. Hij is verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van managed detection & response (mdr) en onlinefraudemanagement bij banken. ‘Onze mdr-diensten hebben wij nu gecombineerd, zodat we in staat zijn organisaties beter te kunnen ondersteunen, samen met NCC.’ Prickaerts is in 2004 bij Fox-IT gestart in de rol van security-expert en heeft daarna de overstap gemaakt naar het forensics-team, waar hij zelf onderzoek heeft gedaan. Vanaf 2010 heeft hij het forensics-team aangestuurd. Begin 2015 werd hij manager van het Managed Security Services team. Christian is voor hij bij Fox-IT kwam 7 jaar werkzaam geweest als it-engineer aan de Universiteit van Maastricht.

Jurgen Delfos (51) is benoemd tot directeur Crypto. ‘Als directeur wil ik de bedrijfsvoering van de Crypto-divisie te verbeteren, meer ruimte bieden voor research op het gebied van cryptografie en onze positie als een partner van de overheid verder versterken. Voor zijn komst naar Fox-IT was Jurgen cto bij Carerix. Daarvoor heeft hij diverse senior managementrollen vervuld bij Exact, Centric en SIMgroep. Delfos heeft bedrijfseconomie gestudeerd aan de Erasmus universiteit.

Joost Reijne (36) is gestart als nieuwe directeur Professional Services. Voor zijn komst naar Fox-IT was Reijne senior manager cyberconsulting bij PwC, waar hij sinds 2004 werkzaam was. Hij heeft daar geadviseerd op het gebied van cybersecurity, risk management en identity & access management. Reijne heeft bedrijfsinformatietechnologie (BIT) gestudeerd aan de Universiteit Twente.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-11-06T10:35:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.